Werken bij Keizers

Keizers Installatietechniek is een ervaren specialist in de fabriekbranche. We hebben een gevarieerd klantenbestand en werken zowel aan grote complexe projecten als aan kleinere opdrachten. Betrokkenheid is een belangrijk kenmerk voor ons bedrijf; we zijn betrokken bij onze klanten en bij elkaar. We werken in een open en flexibele werksfeer en hebben hart voor ons vak. Keizers Installatietechniek is onderdeel van VDK Installatiegroep .

 

Kom jij ons team versterken? We hebben de volgende vacatures:

 

Installatiemonteurs

In verband met de sterk groeiende markt voor het vervangen van cv-ketels, zijn wij op zoek naar een ervaren, zelfstandige Monteur CV Installaties, die onze afdeling Service en Onderhoud komt versterken. In ons werkgebied Twente ga je onze klanten helpen bij het vervangen en installeren van nieuwe cv-ketels. Daarnaast heb je de capaciteiten om een team van monteurs aan te sturen.

Functie
Als monteur ben je verantwoordelijk voor reguliere werkzaamheden in de installatietechniek. Met behulp van meet- en regelinstrumenten en technieken draag je zorg voor het afstellen en inregelen van installaties. Ook verricht je reparaties aan verwarmings- en warmwaterinstallaties. Daarnaast vind je het leuk om onze klanten te instrueren in het gebruik van het toestel.

Functie-eisen
Kennis en ervaring op het gebied van regeltechniek is van belang. Je kent cv-ketels van binnen en van buiten en houdt ontwikkelingen op je vakgebied goed bij. Verder beschik je over:

  • een afgeronde mbo-opleiding, niveau 3 Installatietechniek;
  • relevante werkervaring in de installatietechniek;
  • een VCA-diploma en rijbewijs B (verplicht);
  • een zelfstandige en flexibele werkhouding;
  • een klantgerichte houding;
  • leidinggevende capaciteiten

 

Stagiaires

Leerlingen zijn altijd welkom bij Keizers. Volg je een technische opleiding en zoek je een stage- of bpv-plaats? Bij ons kun je het vak in de praktijk leren.

 

Ons aanbod voor bovenstaande functies
Werken bij Keizers Installatietechniek, is werken bij een bedrijf waar je inzet wordt gewaardeerd door klant en collega. Keizers kenmerkt zich door de betrokkenheid. Betrokkenheid van het personeel onderling, met klanten en bij het uit te voeren werk. Het bedrijf is groot genoeg om interessante en gevarieerde werkzaamheden in de regio te kunnen bieden. Aan de andere kant is Keizers niet zo groot dat het onpersoonlijk wordt en je als werknemer een ‘nummer’ bent.

Solliciteren

Voor alle vacatures en stageplekken geldt dat je een motivatiebrief en cv kunt sturen naar P&O Adviseur Petra Jongschaap. Dat kan per e-mail naar pjongschaap@keizersbv.nl of per post:

Keizers Installatietechniek
t.av P. Jongschaap, P&O adviseur
Münsterstraat 19
7570 AA Oldenzaal