Werken bij Keizers

Keizers Installatietechniek is een ervaren specialist in de fabriekbranche. We hebben een gevarieerd klantenbestand en werken zowel aan grote complexe projecten als aan kleinere opdrachten. Betrokkenheid is een belangrijk kenmerk voor ons bedrijf; we zijn betrokken bij onze klanten en bij elkaar. We werken in een open en flexibele werksfeer en hebben hart voor ons vak. Keizers Installatietechniek is onderdeel van VDK Installatiegroep .

 

Kom jij ons team versterken? We hebben de volgende vacatures:

 

Projectleider Elektrotechniek

Bij Keizers Installatietechniek zoeken we een projectleider Elektrotechniek met een echte Twentse no-nonsense mentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel over de projecten die je voor de klanten in goede banen leidt.

Functie
Als projectleider ben je ervaren in het ontwerpen, voorbereiden en realiseren van elektrotechnische installaties. Daarnaast breng je kennis en ervaring in op het gebied van utiliteitsprojecten, mutatie-onderhoud en complete nieuwbouwprojecten. Je bent gewend om te werken in bouwteams en je vindt het vanzelfsprekend dat je meedenkt over vraagstukken van onze opdrachtgevers. Dat vraagt om een flexibele instelling, een klantvriendelijke houding en het werken en denken in oplossingen, niet in problemen.

Functie-eisen
We vragen een projectleider op hbo-niveau, verkregen door opleiding of door ervaring. Als je beschikt over de volgende kennis, dan is dat absoluut een pre:

 • Diploma TSI
 • NEN1010 en NEN2535
 • Installatiedeskundige brandmeldinstallaties
 • Noodverlichtingsdeskundige

Daarnaast wil je graag doorgroeien op het gebied van domotica.

  

(Service)monteur E en/of W

Bij Keizers Installatietechniek zoeken we een (service)monteur E en/of W-installaties met een echte Twentse no-nonsense mentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel over de projecten die je voor de klanten in goede banen leidt.

Functie
Als (service)monteur ben je ervaren in op het gebied van E en/of W-installaties. Daarnaast breng je kennis en ervaring in op het gebied van utiliteitsprojecten, mutatie-onderhoud en complete nieuwbouwprojecten. Je bent goed in staat om op praktische wijze leiding te geven aan het uitvoeringsteam en aan directe collega’s op de bouwplaats. Dat vraagt om een flexibele instelling, een klantvriendelijke houding en het werken en denken in oplossingen, niet in problemen.

Functie-eisen
We vragen een (service)monteur op mbo-niveau 3 of 4, verkregen door opleiding of door ervaring. Daarnaast heb je kennis van de huidige wet- en regelgeving op het gebied van:

 • Elektrotechniek
 • Verwarmingstechniek
 • Ventilatietechniek

 

Installatiemonteurs E en/of W

In verband met de sterk groeiende markt voor het vervangen van cv-ketels, zijn wij op zoek naar een ervaren, zelfstandige Monteur CV Installaties, die onze afdeling Service en Onderhoud komt versterken. In ons werkgebied Twente ga je onze klanten helpen bij het vervangen en installeren van nieuwe cv-ketels. Daarnaast heb je de capaciteiten om een team van monteurs aan te sturen.

Functie
Als monteur ben je verantwoordelijk voor reguliere werkzaamheden in de installatietechniek. Met behulp van meet- en regelinstrumenten en technieken draag je zorg voor het afstellen en inregelen van installaties. Ook verricht je reparaties aan verwarmings- en warmwaterinstallaties. Daarnaast vind je het leuk om onze klanten te instrueren in het gebruik van het toestel.

Functie-eisen
Kennis en ervaring op het gebied van regeltechniek is van belang. Je kent cv-ketels van binnen en van buiten en houdt ontwikkelingen op je vakgebied goed bij. Verder beschik je over:

 • een afgeronde mbo-opleiding, niveau 3 Installatietechniek;
 • relevante werkervaring in de installatietechniek;
 • een VCA-diploma en rijbewijs B (verplicht);
 • een zelfstandige en flexibele werkhouding;
 • een klantgerichte houding;
 • leidinggevende capaciteiten

 

Stagiaires / leerling installatiemonteurs

Leerlingen zijn altijd welkom bij Keizers. Volg je een technische opleiding en zoek je een stage- of bpv-plaats? Bij ons kun je het vak in de praktijk leren.

 

Ons aanbod voor bovenstaande functies
Werken bij Keizers Installatietechniek, is werken bij een bedrijf waar je inzet wordt gewaardeerd door klant en collega. Keizers kenmerkt zich door de betrokkenheid. Betrokkenheid van het personeel onderling, met klanten en bij het uit te voeren werk. Het bedrijf is groot genoeg om interessante en gevarieerde werkzaamheden in de regio te kunnen bieden. Aan de andere kant is Keizers niet zo groot dat het onpersoonlijk wordt en je als werknemer een ‘nummer’ bent.

Solliciteren

Voor alle vacatures en stageplekken geldt dat je een motivatiebrief en cv kunt sturen naar P&O Adviseur Petra Jongschaap. Dat kan per e-mail naar pjongschaap@keizersbv.nl of per post:

Keizers Installatietechniek
t.av P. Jongschaap, P&O adviseur
Münsterstraat 19
7570 AA Oldenzaal