Ben jij die fanatieke installatiemonteur die zijn handen niet omdraait voor de aanleg van technische en duurzame installaties? En werk jij graag in de regio?

Wij zijn op zoek naar
INSTALLATIEMONTEURS/LEIDINGGEVENDE INSTALLATIEMONTEURS W (Fulltime)

Al meer dan 90 jaar is Keizers Installatietechniek (onderdeel van de VDK Groep) dé vakkundige en persoonlijke installateur uit Oldenzaal. Wij werken met een grote glimlach voor zowel de particuliere als de zakelijke klant en bieden een totaalpakket aan werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Dit realiseren we met onze enthousiaste groep vakmensen. Gezamenlijk zorgen onze toppers voor uiteenlopende technische oplossingen, van ontwerp tot realisatie.

Waar word jij enthousiast van?
Als installatiemonteur/leidinggevende installatiemonteur W bij Keizers heb je een toffe functie waarbij jij jouw technische kennis en ervaring in de praktijk brengt en samen met je fanatieke collega’s de schouders eronder zet voor een mooi resultaat op uiteenlopende projecten. Naast samen hard werken is er ook ruimte voor plezier en gezelligheid, dit vinden wij bij Keizers namelijk erg belangrijk! Dus…

 • Zie jij ook uitdaging in het installeren van duurzame installaties? Ben jij ook benieuwd hoe mooi een warmtepomp kan functioneren? Dan hebben wij mooie installatieprojecten voor jou!
 • Of werk jij liever aan kleine projecten met elke dag een verrassing waar je aan de slag gaat.

Wat neem jij mee?

 • Jij hebt kennis/ervaring als installatiemonteur/leidinggevende installatiemonteur W (werk- en denkniveau MBO 3);
 • Jij kan snel schakelen tussen verschillende toffe werkzaamheden;
 • Jij kan zelfstandig en in teamverband werken;
 • Jij zet je schouders eronder en werkt proactief;
 • Jij beschikt over een geldig VCA/Rijbewijs of bent bereid deze te behalen.

Wat bieden wij jou?

 • Bij ons kun je ’s avonds wel op tijd thuis zijn voor het eten om daarna bv. nog te gaan sporten;
 • Bij ons zit je niet hele dagen in Amsterdam of Den Haag in de kost voor een project;
 • Bij ons zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen (opleidingen/trainingen),
  indien daar je wens ligt. Je mag natuurlijk ook jouw ervaring gebruiken;
 • Bij ons weet je waar je staat en waar je naar toe kunt groeien.

Kortom Keizers heeft jou een hoop te bieden. Er is een fijne werksfeer. Sfeermeesterschap staat bij ons hoog in het vaandel. Naast hard werken vinden we het belangrijk dat er ook ruimte is voor plezier en gezelligheid. Dit doen we door bv. samen het weekend in te luiden tijdens de vrijdagmiddagborrel, een bedrijfsuitje, een zomer barbecue en het jaarlijkse VDK-feest.

Wil jij je schouders eronder zetten en samen streven naar het beste resultaat voor onze klanten?
Reageer dan snel! Mail ons jouw cv en motivatie (naar peidhof@keizersbv.nl) en wie weet word jij onze nieuwe collega. Wil je graag meer informatie, neem dan gerust contact op met Paul Eidhof: peidhof@keizersbv.nl of 06 30 96 27 41.