Keizers Installatietechniek: vakkundig en persoonlijk

Keizers Installatietechniek: vakkundig en persoonlijk

Wij bestaan 90 jaar! Keizers Installatietechniek heeft als totaalinstallateur sinds 1929 een sterke positie verworven in de regio. Ons enthousiaste team van deskundige medewerkers werken vakkundig en vol enthousiasme aan uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Wij werken vooral voor de zakelijke markt en zijn sterk ontwikkeld in de foodsector, (semi)overheid en utiliteitswerken. Ook werken wij veel voor woningcorporaties.

 

Ontwerp, installatie en technisch beheer

Wij bieden u als totaalinstallateur het totale pakket van ontwerpen, installeren en beheren: wanneer u met een technisch vraagstuk bij ons komt, nemen we de tijd om helder te krijgen wat uw eisenpakket is. Vanuit deze input ontwikkelen onze innovatieve engineers installaties die hier naadloos op aansluiten. Onze ervaren medewerkers zorgen vervolgens voor een gedegen uitvoering. We werken hierbij volgens de BRL-6000 kwaliteitseisen en zijn VCA-gecertificeerd. Voor het technisch beheer en onderhoud hebben we ervaren medewerkers die de meest complexe installaties aankunnen.

 

Onze werkwaarden

Bij Keizers Installatietechniek vinden we het belangrijk om de klant volledig te ontzorgen. Dat doen wij niet alleen door alles uit handen te nemen, het kan ook betekenen dat we meedenken in budget, planning of door de klant delen van het werk zelf uit te laten voeren. Om tot een optimaal resultaat te komen voor de klant, werken wij volgens de volgende werkwaarden:


1.     Eén aanspreekpunt voor het hele proces

Voordat we starten aan een nieuwbouw- of renovatieproject, maken we heldere afspraken over de planning, het eindresultaat en de prijs. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Onze vakmensen werken zelfstandig en hebben ruime ervaring in complexe projecten. Samen zorgen ze dat uw project volgens afspraak wordt opgeleverd. U hebt gedurende het hele proces één vast aanspreekpunt.

2.     Maatwerk

Geen opdracht is hetzelfde, dus leveren wij altijd maatwerk. We investeren in de samenwerking met onze klanten en vinden het belangrijk om goed te weten wat ze willen.

3.     Ervaren en up-to-date

Keizers Installatietechniek werkt met ervaren en kwalitatief sterke medewerkers. Zij leiden hun jonge collega’s op en geven zo de kennis door. Omdat we veel samenwerken met andere partijen, zoals toeleveranciers, fabrikanten en opdrachtgevers, zijn we goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in verschillende branches. We delen kennis en investeren in de opleiding van onze vakmensen.

4.     Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in onze genen. We zijn specialist in duurzame toepassingen en zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond duurzame installaties. Denk daarbij ook aan de BREEAM-methodiek. We zijn actief in onze regio; via lidmaatschappen en sponsoring zijn we nauw betrokken bij lokale stichtingen en organisaties en we proberen zo veel mogelijk zaken te doen met lokale aanbieders.

Meer weten over Keizers Installatietechniek? Neem contact met ons op.