Missie & Visie

Missie

Keizers Installatietechniek stelt zich ten doel een vooraanstaande en renderende installateur te zijn, die zich richt op het totaalpakket van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, voor zowel particulieren als de zakelijke markt, met een focus op de laatste. Verrassende goede oplossingen moeten ervoor zorgen dat mensen kunnen wonen, werken en ontspannen in een aangename omgeving. Hierbij zetten wij ons optimaal in en de prijs-kwaliteitverhouding willen wij daarbij niet uit het oog verliezen.

 

Visie

Wij vinden het belangrijk om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat betekent dat wij naast het streven naar winst ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en dat wij aandacht hebben voor de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf.

Een ander aandachtspunt is het opleiden van een jonge generatie installatiemonteurs. Zij zijn de toekomst voor het installatievak, daarin wil Keizers graag investeren. Tevens vinden wij het van groot belang dat de huidige medewerkers regelmatig bijgeschoold worden.

 

Duurzame energie

Keizers houdt zich steeds meer bezig met duurzame energie. We zijn specialist op dit gebied en zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond duurzame installaties. Er zijn verschillende manieren waarop energie op een minder milieubelastende manier kan worden opgewekt, zoals aardwarmte, houtgestookte verwarmingsinstallaties en zonnepanelen. Daarnaast installeren wij bijvoorbeeld waterontharders die het prestatievermogen van waterverbruikende apparaten behouden en slijtage verminderen. 

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij steunen culturele en sportieve verenigingen en instellingen, zoals het Boeskoolfonds dat zich voor verschillende sociale projecten in Oldenzaal inzet. Daarnaast steunen wij meerdere sportverenigingen in de regio. Een bijzonder project, Elandsdoorn in Zuid-Afrika, kan jaarlijks rekenen op onze bijdrage voor het bekostigen van watervoorzieningen in Afrikaanse dorpen.