Projecten

Bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen en particulieren vertrouwen en bouwen op onze deskundigheid als adviseur en installateur. Een overzicht van de branches waarin wij onder andere actief zijn. 

 

Food

Voedselproductie stelt hoge eisen aan de techniek; er is vaak sprake van een grote warmte-koudevraag en de hygiëne-eisen zijn streng. Wij hebben de afgelopen jaren ervaring opgedaan met installaties voor grote voedselproducenten, zoals Pré Pain, Europastry en Vegeland. BREEAM is voor deze sector een interessante methode om toe te passen voor energie(kosten)besparing. Dat doen wij vaak vanuit een bouwteam.


Bekijk onze projecten in de food-branche

 

(Semi)overheid

We hebben ruime ervaring in het uitvoeren van projecten voor de (semi)overheid, zoals scholen, gemeentelijke gebouwen en zorginstellingen. Ook nemen wij regelmatig het technisch beheer over van zorginstellingen, scholen of overheidsgebouwen. Onze installateurs weten hoe ze moeten werken in een omgeving met kwetsbare groepen en houden hier in hun werkzaamheden rekening mee. 


Bekijk onze projecten voor de (semi)overheid

 

Utiliteitsbouw

Bij diverse utiliteitsgebouwen in onze regio hebben wij de technische installaties aangelegd. Omdat wij de installaties goed kennen, kunnen we vervolgens voor een scherpe prijs het beheer en onderhoud verzorgen. Daarnaast kunnen we u goed adviseren over de juiste installaties die uw machinepark en processen optimaal ondersteunen.


Bekijk onze projecten in de utiliteitsbouw

 

Woningbouw

Keizers Installatietechniek is een ervaren speler als het gaat om renovatie van woningen. Wij werken vaak in opdracht van een woningbouwvereniging aan projecten als de vervanging van keukens of sanitair in een groot aantal woningen. Ook hebben we ruime ervaring in het aanleggen van centrale verwarming en bieden we onderhoudscontracten voor de cv-ketel, zowel voor de zakelijke als particuliere markt.


Bekijk onze projecten in de woningbouw