Food

Voedselproductie stelt hoge eisen aan de techniek. Keizers Installatietechniek heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan met installaties voor grote voedselproducenten. We zetten onze kennis en ervaring in deze bijzondere branche graag in voor uw bedrijf! 

 

Energiekosten besparen

In de food-sector is vaak sprake van een grote warmte-koudevraag. Dit kost veel energie, dus in deze sector loont het om te investeren in duurzame installaties. Dit kan door bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak van de bedrijfshal. Door het hoge energieverbruik verdient deze investering zich relatief snel terug. Daarnaast zijn er ook volop kansen op het gebied van subsidies. In deze sector werken wij vaak volgens de BREEAM-methode. Deze methode kan u enorme besparingen opleveren in de vorm van subsidies, energie en energiekosten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

 

Hygiëne

Waar voedsel wordt klaar gemaakt, moet het brandschoon zijn. Onze vakmensen hebben ervaring met werken in een voedselproductieomgeving en weten welke eisen dit aan hun werkwijze stelt. Dit geldt niet alleen voor het installeren van de techniek, maar vooral voor het beheer en onderhoud van de installaties. Hierbij kunt u rekenen op onze ervaren krachten die weten wat ze doen in uw bedrijfshal. 

 

Ruime ervaring

De afgelopen jaren heeft Keizers Installatietechniek veel ervaring opgedaan in de food-sector. Zo hebben we bij de nieuwbouw van industriële bakkerij Europastry in Oldenzaal de elektrische installatie verzorgd. Ook in de toekomstige uitbreiding zorgen wij voor de technische installatie. 

Daarnaast hebben wij installaties gerealiseerd voor grote bakkerijen als Pré-Pain en Bakkerij Holland en voor Kaasmakerij Vegeland.

Bekijk onze referenties.