Overheid en semi-overheid

Keizers Installatietechniek heeft ruime ervaring in het ontwerpen, installeren en beren van technische installaties in gebouwen voor de overheid en gerelateerde sectoren. Hierbij kunt u denken aan scholen, gemeentelijke gebouwen en zorginstellingen.Bootstrap Image Preview

Uitvaartcentrum Oldenzaal | Dela

Aan de Schipleidelaan in Oldenzaal is het uitvaartcentrum voor Oldenzaal en de omringende dorpen en steden ingrijpend verbouwd. Onze taak bestond uit het aanleggen van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Ga naar het projectWat kunnen we voor het onderwijs?

De afgelopen jaren hebben we veel projecten gerealiseerd voor scholen. Scholieren presteren optimaal in een gezonde en frisse omgeving. Keizers Installatietechniek heeft hierbij onder andere gewerkt aan installaties voor een goede luchtkwaliteit en een prettig binnenklimaat, databekabeling en beveiligingstechniek. 

 

Wat kunnen we voor de zorg?

Zorginstellingen hebben een specifieke vraag als het gaat om installatietechniek. Het gaat om de zorg voor kwetsbare mensen en dat stelt hoge eisen aan de techniek en aan de manier van werken. De vakmensen van Keizers Installatietechniek zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling en hebben ervaring in het werken in zorginstellingen. We richten het werk zo in dat de patiënten er zo min mogelijk last van hebben. 

 

Wat doen we aan beheer en onderhoud?

Naast de aanleg van diverse vormen van installaties verzorgen we ook het beheer en onderhoud voor installaties in panden van overheid en gerelateerde sectoren. Hiervoor maken we onderhoudsplannen voor meerdere jaren. Dit zorgt voor veilige installaties die lang mee gaan. Zeker in een omgeving met kwetsbare mensen of kinderen een prettig idee!