Keizers Installatietechniek | Uitvaartcentrum Oldenzaal

Aan de Schipleidelaan in Oldenzaal is het uitvaartcentrum voor Oldenzaal en de omringende dorpen en steden ingrijpend verbouwd. Samen met aannemer Koopmans werkten we aan de realisatie van dit bijzondere publieke nieuwbouwproject. Onze taak bestond uit het aanleggen van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Middenin de prachtige natuur, aan de rand van het Hulsbeek, werkten we in een kwetsbare omgeving. Immers, nabestaanden mochten geen hinder ondervinden van onze werkzaamheden.


Wat hebben gedaan?

In december 2016 kregen wij van opdrachtgever Dela groen licht voor het realiseren van alle installaties in het uitvaartcentrum. Dat betekent dat we verantwoordelijk waren voor goed werkende elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Denk daarbij aan de plaatsing van een warmteterugwinunit, de aanleg van een geavanceerde geluidsinstallatie en de realisatie van het luchtbehandelingssysteem. Ook belangrijk was de brandbeveiliging en de installaties bij de professionele horecakeuken. Keizers Installatietechniek kon bij deze opdracht een breed scala aan diensten bundelen en expertise inbrengen.

 

Bijzonderheden Uitvaartcentrum Oldenzaal

Het nieuwe uitvaartcentrum heeft een moderne en huiselijke uitstraling gekregen en is als het ware 180 graden gedraaid. Het is nu een ruimte waar mensen zich, ondanks het verdriet, op hun gemak voelen. Tijdens het werken aan het nieuwe uitvaartcentrum, hebben wij onze medewerkers goed geïnformeerd over het werken in een dergelijke, kwetsbare omgeving. Met respect voor de nabestaanden hebben zij samen met de aannemer gezorgd voor een goed gecoördineerd bouwproces.

 

In de media

Tubantia: Ingrijpende verbouwing uitvaartcentrum Oldenzaal

 

Opgeleverd

Maart 2018

Uitvaartcentrum Oldenzaal Keizers Installatietechniek