Utiliteitsbouw

Keizers Installatietechniek heeft bij diverse panden in onze regio de installaties aangelegd. Omdat wij de installaties hebben gerealiseerd, kunnen we vervolgens het beheer en onderhoud met goede achtergrondkennis voor u verzorgen. 

 

Verbouw of nieuwbouw

Wanneer u uw pand wilt verbouwen, of een nieuw gebouw neer wilt zetten, denken we graag vanaf het begin mee over de installaties die daarbij nodig zijn. U vertelt ons uw wensen, en wij zetten het om in techniek. We maken heldere afspraken over budget en planning, zodat u weet waar u aan toe bent. Door vanaf de start mee te denken, kunnen we de installaties optimaal inpassen in de plannen. Wanneer de verbouw plaats vindt op de productielocatie, zorgen we dat het dagelijkse bedrijfsproces zo veel mogelijk door kan gaan. Zo kunt u verder met uw onderneming en zorgen wij dat de installatietechniek wordt geregeld.

 

Beheer en onderhoud

Onze vakmensen zijn gewend om na oplevering van de technische installaties een speciaal op maat toegespitst meerjarenonderhoudsplan op te stellen. Zo weet u zeker dat u lang plezier hebt van u investering.

We denken graag mee over oplossingen waarmee u echt geholpen bent. Samen maken we er iets moois van!

Bekijk onze referenties.