Woningbouw

Keizers Installatietechniek is een ervaren speler als het gaat om renovatie van woningen. Hierbij werkt Keizers vaak in opdracht van woningbouwverenigingen. Op projectbasis vervangen wij bij een groot aantal woningen badkamers, keukens en toiletgroepen. Een projectteam - bestaande uit een projectleider en een aantal monteurs – neemt de planning en uitvoering van de projecten op zich. U heeft hierbij één duidelijk aanspreekpunt.

 

Onze referenties Woningbouw

 

Hoge Haer

Appartementencomplex Hoge Haer

Aan de Haerstraat in Oldenzaal worden 19 koopappartementen gerealiseerd. De appartementen kenmerken zich door de ruime en lichte vertrekken en bieden zicht op ‘den Oalen Griezen’. Keizers Installatietechniek verzorgde het installatiewerk.

Ga naar de website
De Robijn

Renovatie Telgenflat Hengelo

In november 2017 is gestart met de renovatie én transformatie van De Robijn. Voor de inwoners van Hengelo nog altijd bekend als ‘de Telgenflat’. De voormalige kantoren aan het Marktplein maken plaats voor 14 appartementen en 69 studio’s.

Bekijk het project

 

Wat doet Keizers Installatietechniek nog meer?

Regelmatig worden wij ingezet voor specifieke opdrachten zoals het aanleggen van centrale verwarming. Wij hebben ruime ervaring als het gaat om de installatie van centrale verwarmingen en zijn gewend de hoogste kwaliteit te leveren. Uiteraard bieden wij ook onderhoudscontracten voor de cv-ketel. Wij komen jaarlijks langs om de ketel schoon te maken en te controleren. Dit voorkomt onverwachte problemen en hoge kosten van een te late reparatie.