Procesinstallaties

Nieuwbouw is voor een bedrijf een geweldige kans. Een nieuwe hal is als een leeg vel waarop alle processen een optimale positie kunnen krijgen. Keizers Installatietechniek denkt graag met u mee om de techniek in uw hal zo in te richten dat uw bedrijf er maximaal van profiteert.

 

Optimale indeling

Wanneer u nieuw gaat bouwen of ervoor kiest om te verbouwen of uit te breiden, gaan we graag met u in gesprek over de benodigde installaties. Wij vertalen uw productieproces naar een optimale indeling van de installaties in de ruimte. Een effectieve inrichting bespaart u kosten, doordat uw medewerkers optimaal kunnen werken en doordat er minder uren of grondstoffen nodig zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren over de techniek die nodig is om het bedrijfsproces efficiënt te laten verlopen en om uw machinepark zo optimaal te laten functioneren.

 

Betrokken van begin tot eind

Keizers Installatietechniek werkt bij voorkeur op basis van Design & Build; wanneer de blauwdruk van de nieuwbouw beschikbaar is, tekenen wij de positionering van de installaties. Naast de installaties voor de productieprocessen kijken we ook naar ondersteunende techniek zoals klimaatinstallaties, databekabeling en waterafvoer. Vervolgens zorgen wij voor een goede aansluiting van de installaties. Hierbij heeft u voor het hele proces te maken met één contactpersoon.

 

Expert in procesinstallaties

Keizers Installatietechniek is expert op het gebied van procesinstallaties. We hebben dan ook al voor een flink aantal bedrijven deze installaties mogen realiseren. Vooral in de food-sector hebben wij al meerdere malen onze meerwaarde kunnen laten zien. Bekijk onze referentieprojecten in deze sector voor een goed beeld van onze mogelijkheden.

Wilt u weten welke expertise wij kunnen inbrengen in uw project? Neem dan contact met ons op.