Totaalinstallateur

Keizers Installatietechniek biedt een totaalpakket aan werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Wij hebben jarenlange ervaring in het hele proces en werken volgens de aanpak Design & Build. Onze oplossingsgerichte engineers ontwikkelen installaties op maat voor uw bedrijf. 

 

Nieuwbouw en verbouw

Wanneer u een nieuw pand bouwt of uw bestaande pand renoveert of uitbreidt, zijn wij graag vanaf de ontwerpfase betrokken. Onze medewerkers schuiven desgewenst aan bij het bouwteam, om zo samen met de aannemer, architect en bouwmanager te zorgen dat uw werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties een goede plek krijgen binnen de nieuwe situatie. We zetten uw plannen om in een bouwtekening. Hierbij berekenen we ook hoe u de ruimte kunt verwarmen, ventileren of koelen. U kunt van ons een exacte en scherpe prijsbepaling verwachten die past binnen uw budget. Vooraf maken we heldere afspraken over de planning en het budget. Ook kijken we hoe we de werkzaamheden zo kunnen inrichten dat uw bedrijfsprocessen er zo min mogelijk last van hebben.

 

Kwaliteit

Wij werken met vakmensen en staan voor onze kwaliteit. Daar mag u ons op afrekenen. Dat begint bij de start, waarbij de engineers uw vraag in kaart brengen en op basis van deze analyse installaties ontwikkelen die hier naadloos op aansluiten. Als specialist van duurzame energie kijken we natuurlijk ook naar het duurzaamheidsaspect en proberen we de installatie zo in te richten dat u een prettig werkklimaat heeft tegen een laag energieverbruik.

Onze ervaren medewerkers zorgen voor een gedegen uitvoering. We werken hierbij volgens de BRL-6000 kwaliteitseisen en zijn VCA-gecertificeerd. Bij grotere projecten werken we met een projectteam. U heeft hierbij een vast aanspreekpunt.

 

Onze expertise als totaalinstallateur

Binnen het vakgebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties kunt u ons team inschakelen voor diverse werkzaamheden. Wij brengen graag specifieke kennis in voor oplossingen op het gebied van:

 

Wilt u weten welke expertise wij kunnen inbrengen in uw project? Neem dan contact met ons op. U kunt hiervoor ook een afspraak maken met Paul Eidhof (bedrijfsleider) via telefoonnummer (0541) 512 409 of via e-mail op info@keizersbv.nl