Professionele camerabewaking

Gecertificeerd installateur Keizers Installatietechniek is verantwoordelijk voor vele ACTi IP camera’s. Met deze camera’s is uw beveiligde ruimte vanuit iedere plaats te bekijken, dag en nacht. Dit door de combinatie van camerabewaking en een handige telefoon-app. Keizers Installatietechniek adviseert u hier graag over, zodat uw camerabewaking geheel aansluit op uw behoeften. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Over onze camerabewaking

Regelmatig verzorgt Keizers Installatietechniek camerabewaking in Twente en omstreken. Wij doen wat anderen niet kunnen: het bieden van een totaalpakket aan werktuigbouwkundige en elektrotechnische diensten, maar dan met een service die wel persoonlijk en gestroomlijnd is. Het voordeel is dat onze specialisten nauwgezet overleggen en zo zorgen voor voordelige oplossingen.

Specialist in camerabewaking

Keizers Installatietechniek is specialist in alle denkbare werkzaamheden voor werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om engineering en voorbereiding, de uitvoering, of de in bedrijfstelling, het onderhoud of het beheer. Om in iedere situatie de vereiste topkwaliteit te garanderen voldoen onze werkzaamheden onder meer aan de BRL-6000 kwaliteitseisen. Problemen zijn voor ons onbekend; wij denken alleen in oplossingen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij staan u graag telefonisch te woord of stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Neem contact op met onze specialisten via telefoonnummer (0541) 512409 of vul ons contactforumlier in.

  Neem contact op