Duurzame installaties

Zonnepanelen

Wij richten ons steeds meer op duurzame installaties, zoals zonnepanelen. Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. Keizers Installatietechniek heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het monteren en installeren van zonne-installaties. Behalve de veelal bekende zwart en blauwe zonnepanelen is het ook mogelijk rode panelen, in de kleur van dakpannen, te plaatsen. Hieronder een impressie van de mogelijkheden.

Duurzame installaties        Duurzame installaties    Duurzame installaties

Sinds eind 2013 is het voor particulieren mogelijk om de betaalde BTW terug te vorderen bij de Belastingdienst. Hierdoor komt de terugverdientijd van een installatie al snel onder de 8 jaar te liggen. Met behulp van de duurzaamheidslening is het mogelijk om uw zonne-installatie geheel extern te financieren. De huidige rente (fiscaal aftrekbaar) voor deze lening schommelt al enige tijd ruim onder de 2%.

Voor meer informatie over zonnepanelen kunt u terecht op de website van onze samenwerkingspartner ANZON.

Houtgestookte CV-installatie

Een andere soort duurzame installatie is een houtgestookte CV-installatie. Hierbij wordt het water voor de CV en tapwater verwarmd door energie die vrjkomt bij de verbranding.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij staan u graag telefonisch te woord of stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Neem contact op met onze specialisten via telefoonnummer (0541) 512409 of vul ons contactforumlier in.

  Neem contact op