Professioneel in elektrotechniek

In de elektrotechniek doet Keizers Installatietechniek al jaren wat anderen niet kunnen: het bieden van een totaalpakket aan werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Hiervoor verzorgen wij alles; van tekenen en rekenen tot en met service en onderhoud. Anders dan de grotere en internationale bedrijven leveren wij een betrokken samenwerking. Zo ontstaat binnen goed overleg tussen alle partijen een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Uw elektrotechniek specialist

Elektrotechniek zit in het DNA van Keizers Installatietechniek. Al decennia lang verzorgt ons familiebedrijf kleine of juist zeer omvangrijke opdrachten voor zakelijke klanten. Het is deze ervaring die er voor zorgt dat uw opdracht perfect naar wens wordt uitgevoerd, volgens de geldende BRL-6000 kwaliteitseisen. Problemen in elektrotechniek? Die kennen wij niet; alleen oplossingen.

Alles voor elektrotechniek in Twente

U kunt bij ons terecht voor alle vormen van elektrotechniek. Een greep uit onze dagelijkse werkzaamheden: (data)bekabeling, cv-installaties, gasleidingen, waterleidingen, riolering, sanitair, luchtbehandeling (koeling en ventilatie, afzuiging), brandleidingen, goten, hemelwaterafvoer, infrarood-stralers, warmteterugwinning en verlichting. Voor al deze elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties staat een veelzijdig team met vakspecialisten voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij staan u graag telefonisch te woord of stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Neem contact op met onze specialisten via telefoonnummer (0541) 512409 of vul ons contactforumlier in.

  Neem contact op