Professionele en ervaren loodgieter

Keizers Installatietechniek is een betrouwbare loodgieter. Uw specialist in werktuigbouw, elektrotechniek en gebouwbeheersystemen, maar ook loodgieter die voor bedrijven en particulieren werkt. Voor het handhaven van onze hoogstaande kwaliteit gaat vakwerk hand in hand met een prettige service, voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Over Keizers Installatietechniek

Wij bieden u een totaalpakket aan diensten en installaties voor particuliere woningen en zakelijke panden en fabriekshallen. Dankzij ons team van 35 medewerkers zijn wij gespecialiseerd in alle relevante werkvelden. Onze loodgieter zoekt bijvoorbeeld naar de meest kwalitatieve en duurzame oplossingen. Is hier haast bij, door een probleem met uw riolering, dan komen wij direct bij u langs.

Over Keizers Installatietechniek

Onze loodgieters zijn werkzaam voor uiteenlopende organisaties. Hierdoor zijn zij gewend de hoogste kwaliteit te leveren. Of het nu gaat om engineering en voorbereiding tot de uitvoering, inbedrijfstelling, onderhoud en beheer, uw opdracht wordt uitgevoerd volgens de strengste (BRL-6000) kwaliteitseisen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij staan u graag telefonisch te woord of stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Neem contact op met onze specialisten via telefoonnummer (0541) 512409 of vul ons contactforumlier in.

  Neem contact op