Professioneel in telefonie

Op telefonie rekent u. U denkt er niet over na, zoals dat hoort. Tot er een probleem ontstaat waardoor uw communicatie stil komt te liggen. Dan zoekt u naar een snelle oplossing en schakelt u Keizers Installatietechniek in. Of het nu gaat om het ontwerp, onderhoud, de aanleg, of reparatie van uw telefoniesysteem. Voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding en de beste kwaliteit waar u als particulier of ondernemer op moet kunnen rekenen.

Wat kan Keizers Installatietechniek en BusinessTel voor u betekenen?

Keizers Installatietechniek is met BusinessTel een samenwerkingsverband aangegaan en heeft daarmee een specialist in huis gehaald die alles op het gebied van hosted telefonie (VOIP; bellen via internet) te bieden heeft. Als specialist in hosted- en mobiele telefonie kunnen wij er voor zorgen dat u als ondernemer veel geld kunt besparen op uw telecommunicatie. Deze besparing kan oplopen tot wel 70%. U gaat dus structureel minder betalen en krijgt er veel voor terug in de vorm van extra functionaliteiten en flexibiliteit. Altijd en overal bereikbaar waar ter wereld u ook bent. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat u de betrouwbaarheid krijgt die u nu ook gewend bent. Met de telefonie van BusinessTel bent u klaar voor de toekomst en hoeft u nooit meer te investeren in een nieuwe telefooncentrale. Wij maken graag vrijblijvend een bedrijfsscan van uw vaste- en mobiele telefonie en laten u snel weten hoeveel u kunt besparen en wat u ervoor terug krijgt. Het is zelfs al mogelijk te besparen zonder dat u hoeft te investeren. Daarnaast staan betrouwbaarheid en kwaliteit bovenaan, zoals u dat als klant van ons gewend bent.

Bijzondere telefonie

Een bijzondere vorm van telefonie is het bellen via het internet. Veel van onze zakelijke klanten profiteren hier al van. Want telefoneren tussen (internationale) vestigingen is gratis. Dit bellen via internet gebeurt in samenwerking met Business Tel. Voor hen verwezenlijkt Keizers Installatietechniek deze innovatieve technologie.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij staan u graag telefonisch te woord of stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Neem contact op met onze specialisten via telefoonnummer (0541) 512409 of vul ons contactforumlier in.

  Neem contact op