Beheer en onderhoud

Wanneer u hebt geïnvesteerd in apparatuur en installaties zoals, cv, airconditioning of zonnepanelen, wilt u daar een goed rendement op hebben. Deskundig technisch beheer en regelmatig onderhoud zijn daarbij cruciaal. Keizers Installatietechniek helpt u graag om uw installaties zo lang mogelijk in optimale conditie te houden. Onze vakkundige en flexibele storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar om eventuele storingen zo snel mogelijk te verhelpen. 

Meerjarenplanning

Voor het onderhoud en beheer van installaties in utiliteitswerken stellen we veelal na realisatie van de technische installaties een meerjarenplanning op. Omdat we de installaties goed kennen, is de inzet van ons serviceteam zeer efficiënt. Zij hebben ruime ervaring in het installatievak, beheersen de verschillende disciplines en zijn goed in staat complexe installaties in onderhoud te nemen. Wilt u graag een meerjarenonderhoudsplan met ons opstellen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Jaarlijks onderhoud

Elke installatie heeft onderhoud nodig; stof en vuil zorgen voor vervuiling en onderdelen zijn aan slijtage onderhevig. Keizers Installatietechniek biedt onderhoudscontracten op maat voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Bij de meeste koel- en cv-installaties betekent dit dat wij jaarlijks de airconditioning of verwarmingsketel controleren en schoonmaken. Dit verkleint de kans op storingen en verlengt de levensduur van de apparatuur. Ook bij bijvoorbeeld luchtbehandelingsinstallaties is onderhoud en controle essentieel voor een veilige werking van de apparatuur.

24 uurs storingsdienst

Heeft u een storing in uw installatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0541) 51 24 09. We sturen zo snel mogelijk een monteur die de storing vlot en vakkundig verhelpt.

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar via dit nummer. Buiten kantooruren krijgt u via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de dienstdoende storingsmonteur. Wanneer u contact met hem opneemt, zal hij de storing zo snel mogelijk verhelpen. De storingsdienst van Keizers Installatietechniek bestaat uit ervaren medewerkers die de meest complexe installaties aankunnen.