Over Keizers Installatietechniek

Vakkundig en betrouwbaar: met meer dan 90 jaar ervaring

Onze specialisten

Elektromonteur

Elektromonteur

Onze elektromonteurs houden zich bezig met de aanleg van alle elektronische installaties. Naast de aanleg verrichten zij ook het onderhoud van bijvoorbeeld apparaten, (nood)verlichting of bedrading en het oplossen van storingen.

Installatiemonteur

Installatiemonteur

Onze installatiemonteurs zijn verantwoordelijk voor de montage van alle waterzijdige en warmte technische installaties. Zij werken aan projecten van begin tot eind, waardoor kennis en kunde in de volle breedte worden ingezet. 

Engineer/werkvoorbereider

Engineer/werkvoorbereider

De engineer/werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het ontwerp, inkoop en de realisatie van de installaties. Tevens voorziet hij/zij de vakmensen van de juiste werkinstructies. 

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van uw project. Hij/zij maakt de planning, coördineert de medewerkers en zorgt voor het realiseren van het gewenste eindresultaat.

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken onze vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Keizers Installatietechniek tot uw betrouwbare partner.

Noordoost-Nederland
Keizers Installatietechniek is actief in Noordoost-Nederland.

Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg.

Bij Keizers Installatietechniek zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business.

Bij Keizers Installatietechniek zijn we steeds op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven
Wij zijn onderdeel van de VDK Groep (meer dan 55 zelfstandige bedrijven).

Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en zien het als onze plicht zorgvuldig om te gaan met onze leef- omgeving.