Referenties

We zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op. We kunnen heel veel vertellen over hoe we werken, maar het gewoon laten zien is natuurlijk veel duidelijker. Bekijk hier een selectie van enkele projecten.

Woningbouw
Woningbouw

Woningbouw

Particulieren kunnen uiteraard bij ons terecht. Ook werken wij in opdracht van woningbouwverenigingen. Gezamenlijk wordt er gekeken naar passende en duurzame oplossingen. Een projectteam staat voor u klaar waarbij u één aanspreekpunt heeft.

Semi-overheid-Kerkewei
(Semi-)overheid

(Semi-)overheid

Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen, installeren en beheren van technische installaties in gebouwen voor de overheid en gerelateerde sectoren als scholen, gemeentelijke gebouwen en zorginstellingen.

Food

Food

Voedselproductie stelt hoge eisen aan de techniek. Keizers Installatietechniek heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan met installaties voor grote voedselproducenten. We zetten onze kennis en ervaring in deze bijzondere branche graag in voor uw bedrijf!

Project 4 Keizers
Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Wanneer u uw pand wilt verbouwen of een nieuw gebouw neer wilt zetten, denken wij graag vanaf het begin mee over de installaties die daarbij nodig zijn.