Beveiligingstechniek

U moet er niet aan denken dat het gebeurt: een verwoestende brand of een inbraak. De schade is vaak groter dan u denkt. U moet op zoek naar een nieuwe plek, nieuwe machines of mist belangrijke bestanden. Maar ook uw productie ligt tijdelijk stil en u kunt uw klanten niet bieden wat u had afgesproken. Zowel persoonlijk als zakelijk een drama, dus hier geldt: voorkomen is beter dan genezen. Keizers Installatietechniek biedt beveiligingstechniek waarmee u de risico’s fors terug kunt brengen.

Brandveiligheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje; de meeste branden ontstaan door een kleine onoplettendheid of menselijke fout. Dat kan dus ook bij u gebeuren. Door er snel bij te zijn, kan het bij een beginnende brand blijven. Een brandmeldinstallatie waarschuwt tijdig, zodat u maatregelen kunt nemen. Ook kunt u de brandmeldinstallatie uitbreiden met een ontruimingsinstallatie, zodat uw medewerkers direct een signaal krijgen dat ze hun werkplek moeten verlaten. Met een goede brandmeldinstallatie kan veel leed voorkomen worden. 

Camerabeveiliging

U ontvangt uw klanten graag, maar inbrekers en dieven houdt u liever buiten. De huidige beveiligingstechnieken maken het voor ongewenste gasten een stuk moeilijker uw pand in te komen. Door het aanleggen van een camerasysteem, hebt u elk moment van de dag zicht op uw bedrijf. We kijken graag samen met u naar de beste plekken voor camera’s om het systeem zo effectief mogelijk in te richten. Keizers Installatietechniek kan het systeem koppelen aan een app voor uw telefoon, waardoor u vanaf elke locatie mee kunt kijken in uw pand.

Nieuwbouw of renovatie: beveiliging in totaalpakket

Wanneer u gaat verbouwen of een nieuw pand neerzet, is een beveiligingssysteem goed in te passen. Keizers Installatietechniek neemt de beveiligingsinstallatie dan mee in het totaal van uw gewenste installaties. Op deze manier kunnen we u een goed systeem bieden dat past bij uw eigen situatie. Zie het als een goede investering in de veiligheid van uw bedrijf en uw medewerkers.