Elektrotechniek

 

 

Professioneel in elektrotechniek

In de elektrotechniek doet Keizers Installatietechniek al jaren wat anderen niet kunnen: het bieden van een totaalpakket aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Hiervoor verzorgen wij alles; van tekenen en rekenen tot en met service en onderhoud. Anders dan de grotere en internationale bedrijven leveren wij een betrokken samenwerking. Zo ontstaat binnen goed overleg tussen alle partijen een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Uw elektrotechniek specialist

Elektrotechniek zit in het DNA van Keizers Installatietechniek. Al decennia lang verzorgen wij kleine of juist zeer omvangrijke opdrachten voor zakelijke klanten. Het is deze ervaring die er voor zorgt dat uw opdracht perfect naar wens wordt uitgevoerd, volgens de geldende BRL-6000 kwaliteitseisen. Problemen in elektrotechniek? Die kennen wij niet; alleen oplossingen.

Alles voor elektrotechniek in Twente

U kunt bij ons terecht voor alle vormen van elektrotechniek. Er staat een veelzijdig team met vakspecialisten voor u klaar. Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.