Werktuigbouwkundige installaties


Werktuigbouwkundige installaties zijn van groot belang bij het creëren van een gezonde werk- en leefomgeving. Als gevolg van kwalitatieve en duurzame installaties, zorgt een gezonde werk- en leefomgeving er onder andere voor meer productiviteit, minder ziekteverzuim, lager energieverbruik en minder storingen.

Duurzame installaties

Keizers Installatietechniek ontwerpt, realiseert en onderhoudt werktuigbouwkundige installaties bij zowel zakelijke als particuliere klanten. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Of het nu gaat om het installeren van een warmtepomp, koelinstallatie, procesinstallatie, ventilatie of een CV-ketel, wij denken graag met u mee welke mogelijkheden in uw werk-/woonsituatie toepasbaar zijn.

Van onderhoud tot advies

Wij helpen u graag in iedere fase van het proces. Advies, ontwerp, uitvoering én daarna nog. We kunnen bijvoorbeeld ook meerjarenonderhoudsbegrotingen voor installaties opstellen en geven lange termijn advies op het gebied van besparing en verduurzaming. Uiteraard zorgen we dat u voldoet aan de eisen volgens de wettelijke verplichtingen. Maar het allerbelangrijkste: we zorgen ervoor dat uw installaties op lange termijn optimaal functioneren en blijvend bijdragen aan het comfort, de productiviteit en de gezondheid.

Kortom, we ontzorgen u volledig! Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan direct contact met ons op.