Duurzame installaties

Duurzame installaties zijn goed voor het milieu, dragen bij aan een goed werkklimaat en zijn een prima investering. Keizers Installatietechniek is op de hoogte van de actuele mogelijkheden op het gebied van techniek en subsidies. We kijken graag met u wat past bij uw bedrijf of woning.

Actueel advies

Bent u benieuwd of duurzame maatregelen voor uw bedrijf of woning interessant zijn? Onze adviseurs gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden in kaart te brengen. Hierbij kijken we naar de vraag van uw onderneming/woning en welke oplossingen hierbij kunnen helpen. Het gaat dan om bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen, warmtewinning of gebalanceerde ventilatie. We rekenen uit wat het effect is op uw energierekening en kunnen zo de terugverdientijd berekenen. We zijn goed op de hoogte van de actuele subsidiemogelijkheden en kunnen dit in het plan van aanpak meenemen. Vaak werken we volgens het BREEAM-principe. Vooral via het bouwteam kunnen we veel voor u betekenen. Vraag naar de (financiële) mogelijkheden die BREEAM-certificering u kan bieden.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn inmiddels een zeer bekende duurzame techniek. Keizers Installatietechniek heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het monteren en installeren van zonnestroominstallaties. De techniek heeft niet stil gestaan en de panelen worden steeds mooier. Zo zijn er inmiddels rode zonnepanelen die zeer geschikt zijn voor plaatsing op rode pannendaken, maar u kunt ook kiezen voor totaal geïntegreerde panelen in het dak. We denken graag met u mee hoe we een oplossing kunnen vinden waarmee u optimaal profiteert van de zon en de panelen netjes kunt inpassen in uw pand.

Warmtepompen

U wilt op een manier verwarmen dat goed is voor het milieu en tegelijkertijd u geld bespaart? Dat kan met een warmtepomp! Er zijn verschillende toepassingen mogelijk afhankelijk van uw situatie. De warmtepomp kan de huidige cv-ketel geheel gaan vervangen (volledig elektrische warmtepomp) of naast de cv-ketel gaan werken (hybride warmtepomp). Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor uw situatie en natuurlijk u voordeel op gaan leveren!

Beheer en onderhoud

Keizers Installatietechniek verzorgt niet alleen de montage en installatie van uw duurzame installatie, maar kan indien gewenst ook het beheer en onderhoud aan uw installatie op zich nemen. Dit verlengt de levensduur van uw installatie en zorgt voor een hoger rendement.

Adviesgesprek

Wat bij uw bedrijf of woning past, is afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden die uw pand biedt. Wij komen daarom graag bij u langs voor een goed en gedegen advies. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.