Keizers uw installatiepartner

Met een scherp oog voor duurzaamheid, innovatie en techniek

We staan voor u klaar

Al meer dan 90 jaar is Keizers Installatietechniek de vakkundige en persoonlijke installateur in de regio. Wij staan graag voor u klaar met vakkundige oplossingen voor uw vraagstuk. Tijdens het hele proces heeft u één aanspreekpunt, we leveren altijd maatwerk, denken mee in budget en planning en nemen zo alles uit handen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in onze genen. We zijn specialist in duurzame toepassingen en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook zijn we actief betrokken bij lokale verenigingen en stichtingen. Tevens doen wij zoveel mogelijk zaken met ondernemingen in de regio. Hoe kunnen wij u helpen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

onderdeel

Naast onze werkzaamheden kunt u bij de VDK Groep terecht voor al uw energievraagstukken, installatiewerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, beveiligingstechniek, schilderwerk en projectinrichting.

Wij zijn Keizers Installatietechniek

Tijdens elke fase van een project profiteert u van de korte lijnen en de persoonlijke aandacht die zo kenmerkend zijn voor onze werkwijze. Wat voor u ook belangrijk om te weten is dat Keizers Installatietechniek onderdeel is van de VDK Groep. Met meer dan 55 zelfstandige bedrijven zijn daarmee alle specialismen in de organisatie aanwezig. Handig voor u!  

Meer weten over de VDK Groep

Hier zijn we goed in

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Bouwkundige projecten kunnen niet zonder elektrotechnische voorzieningen. Denk daarbij aan de aanleg van voedingen, het aanpassen/uitbreiden van meterkasten en het monteren van verlichtingssystemen.

Lees verder
Werktuigbouwkundige installaties

Werktuigbouwkundige installaties

Bij Keizers Installatietechniek ontwerpen wij duurzame werktuigbouwkundige installaties voor u. Met de nieuwste technieken maken wij installaties op maat.

Lees verder
Klimaatinstallaties

Klimaatinstallaties

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling (airco), verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

Lees verder
Beheer en onderhoud

Beheer en onderhoud

Alle technische installaties hebben onderhoud nodig. Dit verzorgen wij graag voor u. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!

Lees verder
Duurzame installaties

Duurzame installaties

Duurzame installaties zijn goed voor het milieu en dragen bij aan een goed woon- en werkklimaat. Wij zijn op de hoogte van de actuele mogelijkheden op het gebied van techniek en subsidies. 

 

Lees verder
Beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek

Of het nu gaat om de brandveiligheid van uw bedrijf of camerabeveiliging van uw woning. Wij denken graag mee bij het creëren van een veilige leefomgeving.

 

Lees verder
Keuringen en inspecties

Keuringen en inspecties

Steeds meer verzekeringsmaatschappijen stellen inspecties als verplichting. Wij kunnen dit voor u realiseren. Zo behoudt u een veilige en doelmatige werking van uw installatie!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees verder
Laadpalen

Laadpalen

Rijdt u elektrisch? Dan wilt u natuurlijk altijd uw auto tijdens het parkeren kunnen laden. Wij helpen u graag bij het realiseren van een laadplek bij uw eigen woning of bij uw bedrijf. 

 

Lees verder