Onze expertise binnen de installatietechniek

Keizers Installatietechniek is een allround installatiebedrijf. We bieden u een werkwijze die vaak gebaseerd is op Design en Build. De kern van dit principe is dat de regie bij één partij ligt. U kunt bij ons terecht voor zowel de engineering van het ontwerp als de uitvoering van uw ideeën over technische installaties. Daarnaast kunt u ons inzetten voor een deel van het technisch installatiewerk. Problemen kennen we niet, we werken alleen aan oplossingen.

 

We begeleiden een project van begin tot eind. Zo heeft u een vast aanspreekpunt gedurende het hele traject. Wanneer we de installaties opleveren, gaan we met u in gesprek over een juist beheer en onderhoud van uw installaties. Dit kunt u uiteraard bij ons onderbrengen, zodat uw installaties zo optimaal mogelijk blijven presteren.

 

Ontwerp

De start van het proces is een goed en open gesprek over uw plannen. We denken met u mee en geven eerlijk advies. We zetten graag een stap extra om de zaken eens anders te bekijken. We zoeken naar goede oplossingen die nodig zijn om uw installaties te realiseren. Onze innovatieve engineers analyseren uw vraag en ontwikkelen installaties die hier naadloos op aansluiten. Vervolgens berekent onze calculatieafdeling welke capaciteiten nodig zijn om bijvoorbeeld de ruimte te verwarmen, te ventileren of te koelen. Zo kunnen we een exacte prijsbepaling geven van het materiaal en de uren. Wanneer we hier overeenstemming over hebben, gaan we aan de slag.

Werkt u met een bouwteam? Dan schuiven onze engineers hier graag bij aan om technische kennis te delen met de aannemer, architect en adviseur of bouwmanager. Zo zorgen we dat de installaties een optimale plek krijgen.

 

Installatie

We maken een heldere planning voor de uitvoeringswerkzaamheden. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw bedrijfsprocessen. Onze medewerkers hebben ervaring met werkzaamheden in diverse branches en zijn gewend hun werk zo te doen dat bedrijfsprocessen zo min mogelijk verstoord worden. U mag erop rekenen dat wij onze werkzaamheden volgens de afgesproken planning en binnen het vastgestelde budget leveren. Onze ervaren vakmensen staan garant voor een gedegen uitvoering, volgens de BRL6000 kwaliteitseisen.

 

Technisch beheer en onderhoud

Goed beheer en onderhoud verlengt de levensduur van de installatie en verhoogt het rendement. Wij hebben een goed geoutilleerde service desk die u het technisch beheer uit handen kan nemen. Met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) zorgen we dat de installatie optimaal werkt. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag paraat. Hierin werken wij met ervaren vakmensen die complexe installaties aankunnen. 

 

Onze specialismen

Keizers Installatietechniek is een oplossingsgericht en resultaatgericht bedrijf. Onze medewerkers zijn vakmensen, met ervaring en kennis van specifieke branches. We hebben oog voor duurzaamheid. Wij kunnen u vanuit dit specialisme uitgebreid adviseren over energiebesparingsmogelijkheden en de toepassing van duurzame energie. Denk daarbij ook aan installatietechnische mogelijkheden die door de BREEAM-certificeringen aanbevolen worden.

Lees meer over onze verschillende specialismen:

 

Meer weten over onze expertise? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.