Professionele Airconditioning

Het installeren, onderhouden en repareren van airconditioning behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van Keizers Installatietechniek. Dagelijks verzorgen wij de airconditioning van particulieren en organisaties. Keizers is een STEK gecertificeerd bedrijf en daarmee tonen wij aan dat kwaliteit, veiligheid, milieu en transparantie geborgd zijn in ons werk. Met een team van 35 verschillend gespecialiseerde vakmensen zorgen wij voor optimale resultaten en innovatieve oplossingen. Juist de grootste uitdagingen houden ons al jaren gespecialiseerd en gemotiveerd om altijd weer vakwerk af te leveren.  

Belangrijk: onderhoud uw airconditioning

Wilt u de levensduur van uw airconditioning vergroten, laat deze dan regelmatig controleren en onderhouden. Zo voorkomt u veel storingen en hogere kosten op de langere termijn. Hiervoor bieden wij u zeer schappelijke onderhoudscontracten. Met deze komen wij elk jaar bij u langs voor een professionele controle en schoonmaak. Mocht er in de tussentijd een storing optreden in uw airconditioning, dan zorgen wij uiteraard voor een snelle oplossing.

Ontwerpen van airconditioning in Twente

Wij verzorgen dagelijks eenvoudige airconditioning voor particulieren, maar ook complexere systemen voor organisaties. Vooral deze moeten slim berekend en gerealiseerd worden. Hiervoor vertaalt onze calculatieafdeling alle wensen naar een bouwtekening met daarin de berekeningen voor de capaciteit van de ventilatie en koeling. Zo is tevens een correcte prijsbepaling in het aantal manuren en materialen mogelijk.

 

stek(voor meer informatie: www.stek.nl)

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij staan u graag telefonisch te woord of stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Neem contact op met onze specialisten via telefoonnummer (0541) 512409 of vul ons contactforumlier in.

  Neem contact op