Centrale verwarming specialist Oldenzaal

Zoals de centrale verwarming hoort bij het moderne leven, zo hoort de service van Keizers Installatietechniek in Oldenzaal bij de behoeften van particulieren en bedrijven. Een slimme aanpak omvat het tekenen, ontwerpen, realiseren en onderhouden van uw centrale verwarming. Wat u ook wenst voor uw pand; wij voeren het uit, professioneel volgens de geldende (BRL-6000) kwaliteitseisen.

Professionele centrale verwarmingen

Keizers Installatietechniek installeert dagelijks centrale verwarmingen in Oldenzaal voor diverse woningbouwverenigingen en andere zakelijke opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij gewend de hoogste kwaliteit te leveren. Vanuit deze unieke positie in een markt van veelal grote internationale installatiebedrijven bieden wij juist een persoonlijke service. U krijgt dus te maken met één projectmanager, die uw persoonlijke aanspreekpunt is.

Onderhoud centrale verwarming

Ook ons onderhoud van uw cv-ketel zorgt ervoor dat u zo goedkoop mogelijk uit bent. De ketels die wij in Oldenzaal en omgeving dagelijks installeren bieden tevens een onderhoudscontract. Jaarlijks komen wij dan op afspraak langs om de ketel schoon te maken en te controleren. Hiermee voorkomt u onverwachte problemen en de onvermijdelijke, hogere kosten van een te late reparatie.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij staan u graag telefonisch te woord of stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Neem contact op met onze specialisten via telefoonnummer (0541) 512409 of vul ons contactforumlier in.

  Neem contact op