Experts in luchtbehandeling

De luchtbehandeling van uw pand is belangrijk. Zeker als u verantwoordelijk bent voor de gezonde en veilige lucht in uw kantoor of productieruimte. Een goed functionerend, slim aangelegd systeem voor luchtbehandeling is iets waar u direct van profiteert. Neemt u hiervoor contact op met Keizers Installatietechniek in Oldenzaal. Wij bieden u een totaalpakket aan werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Alles voor uw luchtbehandeling

Of het nu gaat om het ontwerpen, aanleggen of renoveren van luchtbehandelingssystemen, de service moet perfect aansluiten op uw behoeften. Van belang hierbij zijn de afmetingen en indelingen binnen uw pand. Daarom realiseert ons veelzijdige team van specialisten een op maat geformuleerde aanpak voor uw luchtbehandeling. Problemen kennen wij niet; alleen oplossingen.

Onderhoud van uw luchtbehandeling

Om de benodigde kwaliteit van uw luchtbehandeling op peil te houden zijn onderhoud en controle essentieel. Zo waarborgt u behalve de veiligheid en gezondheid op de werkvloer ook de levensduur van uw installatie. En u voorkomt onverwachte storingen en hogere kosten op de lange termijn. Daarom bieden wij u nuttige onderhoudscontracten, waarmee wij uw systeem periodiek komen controleren en reviseren.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij staan u graag telefonisch te woord of stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Neem contact op met onze specialisten via telefoonnummer (0541) 512409 of vul ons contactforumlier in.

  Neem contact op