Uw expert in zonnepanelen

Wilt u met zonnepanelen voordelig en schoon uw eigen energie opwekken? Een goed advies en een professionele installatie leiden hierbij tot een maximale opbrengst. Hiervoor is een complete inventarisatie van uw locatie nodig. Er moet gekeken worden naar de hoek van uw dak, de elementen in uw omgeving die voor schaduw zorgen, de situatie in uw meterkast en uw geschatte opbrengst. Vertrouw hiervoor op de expertise van Keizers Installatietechniek. Voor advies vanuit jarenlange ervaring in het professionele werkveld.

            

Waarom zonnepanelen?

Keizers Installatietechniek biedt een uniek totaalpakket aan diensten en installaties voor particulieren en organisaties. Met een team van circa 35 gespecialiseerde medewerkers staan wij garant voor innovatieve oplossingen in zelfs de meest uitdagende situatie. Juist die uitdagingen houden ons gemotiveerd, specialistisch en trots op ons werk.

Welke zonnepanelen?

Naast de welbekende zwarte en blauwe zonnepanelen bestaan er tegenwoordig zeer fraaie oplossingen die zorgen voor het behoud van de uitstaling van uw pand. Om uw zonnepanelen niet te veel te laten opvallen kunt u bijvoorbeeld rode varianten plaatsen, welke lijken op normale dakpannen. Keizers Installatietechniek informeert u graag en laat u kennis maken met de beste oplossingen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij staan u graag telefonisch te woord of stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Neem contact op met onze specialisten via telefoonnummer (0541) 512409 of vul ons contactforumlier in.

  Neem contact op